banner-thefundraisinggame

Wat tof dat je gebruik maakt van de speciale aanbieding met 20% korting! 

Eerst volgende workshop The FundraisingGame

16-05-2022
Starts at 13:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
inspiratiekaarten

The FundraisingGame

Innovatieve invalshoek

The FundraisingGame is een methode waarmee elke fondsenwerver wordt uitgedaagd een campagne vanuit een andere/ vernieuwende invalshoek op te zetten. Door een at-rondom combinatie van elementen word je getriggerd anders te denken en dit stimuleert de creativiteit waardoor meer originele campagnes ontstaan. 


Je supporter staat centraal

Door The FundraisingGame Canvas krijgt je donateur of supporter een centrale plek binnen je campagne en sluiten je ideeën beter aan bij zijn/haar behoefte, verwachtingen en/of wensen. Daarbij zijn je supporters meer gemotiveerd EN in de gelegenheid om in te gaan op jouw call-to-action. Alles komt voorbij.


Combinatie van gerenommeerde marketingmethoden

De kracht van The FundraisingGame zit hem in de combinatie van een aantal gerenommeerde methoden die elkaar versterken. Zo is The FundraisingGame geinspirereerd op o.a. Het Klantcanvas, BJ Fogg, de verleidingstechnieken van Cialidini, de aandachtstrekkers en innovatie invalshoeken.


Het spel

De 9 soorten inspiratiekaarten samen met het Campagne Canvas zorgen voor een overzichtelijke methode om tot creativiteit en inspirerende campagnes te komen waarbij de klant centraal staat en die je anders niet had kunnen bedenken.

Voor ieder wat wils

Incorporate workshop

Laat je samen met je collega's inspireren en bedenk een toffe out-of-the-box campagne. Maximale groep 8 personen. Inclusief inspiratie-kaarten,  

het campagne canvas en toegang tot de online MIRO-omgeving voor jouw organisatie.

€ 1.500,-

€ 1.200,-

workshop

ook ideaal voor teambuilding

Workshop


Laat je inspireren en bedenk een toffe out-of-the-box campagne voor jouw organisatie. Maximale groep 8 personen. Inclusief inspiratie-kaarten, het campagne canvas en toegang tot jouw persoonlijke online MIRO-omgeving.


€ 500,-

€ 400,-

workshop

maximale groep 8 personen
vol=vol

Online training


Geen tijd voor een workshop, kies dan voor de online-training. Makkelijk in te plannen. Inclusief inspiratie-kaarten, het campagne canvas en toegang tot jouw persoonlijke online MIRO-omgeving.


 

€ 400,-

€ 320,-

online training

zelf in te delen
duidelijke online video's

The FundraisingGame

Het spel met ruim 100 inspiratie-kaarten, een helder Campagne Canvas en toegang tot jouw persoonlijke online MIRO-omgeving inclusief een duidelijke handleiding.


Let the games begin!€ 300,-

€ 240,-

The FundraisingGame

inspirerend, out-of-the-box klant centraal

FundraisersUnited

Speciaal voor fondsenwervers hebben wij FundraisersUnited in het leven geroepen. Een platform voor en door fondsenwervers. Een plek waar we elkaar ontmoeten, evenementen organiseren en met elkaar communiceren. Een plek van kennis, ervaring en leren. Plezier en ondersteuning. Simpelweg onze plek!